Vier jij dit jaar pakjesavond? En ben je op zoek naar wat lekkers? Dat kan bijna niet anders, denken wij. Want wat is december zonder gevuld speculaas en kruidnoten? Precies niks… Vorig jaar was het gevuld speculaas van Piece of Joy enorm populair en daarom kwam Sergey met een geweldig idee om een toffe box voor jullie samen te stellen.

De Sinterklaasbox! 🙂 Met 2 Rondo’s en óók nog een vegan chocoladeletter.

Wat zit erin?
🎁 Rondo Gevuld Speculaas
🎁 Rondo Kruidnoten
🎁 Melkchocoladeletter

Alles is 100% vegan, glutenvrij, sojavrij en zonder geraffineerde suikers. Wat wil je nog meer?

Voor 11:00 uur besteld = morgen geleverd (behalve zondag) door onze leuke bezorgers. Ben je bang dat je niet van de taartjes af kan blijven? Snappen wij. Je kan de bezorgdatum daarom zelf selecteren bij het afrekenen, zodat de taartjes op de voor jou gewenste bezorgdatum geleverd worden.

De Sinterklaasbox bestellen doe je hier!

Have fun & enjoy!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.