Ben je toe aan een lekker én verantwoord tussendoortje? Probeer dan ons bananenbrood. Dit brood voedt goed ondanks dat hij ontzettend luchtig is. Je kunt het ook in stukken snijden en invriezen zodat je altijd een lekker plakje mee kan nemen.

Ons bananenbrood is vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers. Én met chocolade, héél lekker. Onze collega’s in de bakkerij staan altijd te popelen om dit te maken, want de heeeeerlijke geur blijft de hele dag in de bakkerij hangen.

Onze tip? Bestel er een paar, vries ze lekker in en verwen jezelf elke dag weer. Dat verdien jij.

Reactie van een klant:

“Ik krijg altijd lekkere trek  ’s middags en ik vind het dan chil dat ik een plakje bananenbrood uit de vriezer kan halen en in mijn tas kan stoppen voor onderweg of op mijn werk, zodat ik altijd iets lekkers heb om te eten, wat ook goed voedt en verantwoord is.”

Geniet ervan!

Liefs, Joyce van Piece of Joy.

PS Het bananenbrood kan je gemakkelijk in 9 plakken snijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.