Onze toppers maken dagelijks met veel liefde en plezier de taartjes met de hand in de bakkerij en uiteraard zijn ze net als heel het team van Piece of Joy gek op de taartjes (DUH ;)). Maar van welk taartje kunnen ze geen genoeg krijgen? Ben je benieuwd voor welk taartje je onze collega’s wakker mag maken? Lees dan gauw mee.

🍰 Lisa (Dag Verantwoordelijke Bakkerij): Espresso Salted Caramel. De combinatie van koffie en de Salted Caramel is zó lekker, ik kan hier geen genoeg van krijgen.”

🍰 Lynn (Taart Designer en Snijder): “Hier hoef ik niet lang over na te denken, dat is de Chocolade Hazelnootcrème. Deze smaakt dus echt naar de welbekende Ferrero Rocher, maar dan vegan en glutenvrij.”

🍰 Rilana (Dag Verantwoordelijke Bakkerij): Passionfruit. Als ik een hap neem van dit taartje dan proef je gelijk de passievrucht en daarna komt de kokossmaak naar voren, echt verrassend lekker.”

🍰 Nathalie (Taart Designer en Snijder): “Absoluut de Snickertaart. Zó lekker! De combinatie van pindakaas en chocolade is echt hemels.”

🍰 Tessa (Taart Designer en Snijder): “Mijn favoriet op dit moment is de Rainbow. De smaak van blauwe bessen en frambozen is echt gruwelijk lekker en dan ook nog de kleuren van dit taartje… zó mooi.”

🍰 Eline (Online Marketeer): “Alhoewel ik fan ben van alle taarten, mag je mij op dit moment wakker maken voor het bananenbrood. Mmm, zo lekker dat ik het meestal niet lukt om maar één plakje te eten ;-)”

Weet jij al wat je gaat bestellen?

Voor 11:00 uur besteld = morgen in huis (behalve zondag).

PS Wist je dat wij elke woensdag een Wednesday Special hebben? De special is elke week verschillend en is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Benieuwd naar de Special van deze week? Hou onze social kanalen in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.