Bij Piece of Joy zijn wij elke dag bezig met bewust eten, leven en selfcare. Natuurlijk met onze verantwoorde en heerlijke taartjes, maar wij willen jou inspireren met nóg meer selfcare producten. Omdat goed voor jezelf zorgen en lekker in je vel zitten superbelangrijk is! Daarom hebben wij de Selfcare Box gelanceerd. Een box vol met heerlijke producten om jezelf te verwennen.

Wat zit erin?
✨ Ons welbekende heerlijke Bananenbrood + Brownie
✨ Edelsteenzakje, met daarin de Gouden Driehoek (Amethist, Bergkristal & Rozenkwarts)
✨ Wierook
✨ Affirmatiekaartje
✨ Flesje met Jojoba olie. Heerlijke voedende olie voor je huid en haar. Bevat vitamine E.
✨ Notitieboekje
✨ Vaasje bloemen
✨ 2x Chai thee

Wat leuk is om te weten, is dat wij bij Piece of Joy gek zijn op edelstenen. Ze zijn prachtig om als decoratie in je huis neer te leggen maar wist je dat ze ook op energetisch niveau veel moois voor jou kunnen betekenen?  In het zakje zitten de volgende 3 stenen: Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts. Deze 3 stenen vormen samen de Gouden Driehoek. Deze 3 kristallen geven samen een positieve energiestroom en het sluiten heel goed op elkaar aan waardoor ze de naam ‘De Gouden Driehoek’ hebben gekregen. We zullen de Gouden driehoek kort uitlichten.

Bergkristal: Steen van het licht
De Bergkristal reinigt, zuivert en versterkt. De Bergkristal versterkt het zelfhelend vermogen en ook versterkt hij de werking van andere stenen. Deze steen lost energetische blokkades in de chakra’s op en hij optimaliseert de energiestroom. De Bergkristal brengt balans tussen lichaam en geest. De Bergkristal kan je gebruiken tijdens het mediteren en/of bij je dragen met een ketting. Hij zuivert je aura en maakt deze krachtiger.

Rozenkwarts: Liefdevol
De rozenkwarts bevordert de liefde voor onszelf en anderen. Hij opent je hartchakra en dat stelt je open voor schoonheid, liefde en vergroot je inlevingsvermogen. De steen helpt je om weer opnieuw van jezelf te houden als je dat verloren bent na een traumatische ervaring. Rozenkwarts helpt goed tegen angsten en fobieën. En kalmeert en troost je. De rozenkwarts zal je inspireren en helpt om nieuwe dingen uit liefde te creëren.

Amethist: Balans en Spirituele rust
Amethist geeft rust, verdieping en harmonie in huis als je de mooie steen in de woonkamer legt. Hij zal negatieve spanningen en energieën neutraliseren en houdt je leefruimte energetisch schoon. Amethist hoort bij het zevende chakra. De kleur geeft helderheid van geest en is ontspannend. De steen zal je helpen bij spirituele groei en het ontwikkelen van je intuïtie. Amethist vermindert stress en helpt de concentratie te verbeteren. 

Tip:
Geef de Gouden Driehoek met het affirmatiekaartje een mooi plekje in jouw huis en leg de stenen in een driehoek. De stenen houden van aandacht, leg ze het liefst op een plekje waar je vaak naar kijkt en waar je bijvoorbeeld in alle rust een mediatie kunt doen. En vergeet niet de stenen af en toe buiten te leggen bij Volle Maan of leg ze op de vensterbank voor het raam zodat ze kunnen ‘opladen’ en reinigen.

Kortom: een heerlijk pakket vol met Selfcare producten. Ga jij deze box aan jezelf cadeau doen of aan iemand anders?

PS Wist je dat deze box door de brievenbus past? Je hoeft er dus niet thuis voor te zijn, ideaal!

2 reacties

  1. What a great idea. I would love to give this gift to a friend, who is going through a very rough time. Where can I find this box from your shop to give?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.