ONS VERHAAL

Daar zijn we dan. Piece of Joy. Dé Pieces die gruwelijk lekker zijn, vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers. Eigenlijk kan ik mijn verhaal nu wel stoppen. Want dit is alles wat je wilde weten toch? Of toch niet.

Oké, iets meer achtergrondinformatie. Wij zijn Sergey en Joy, trotse eigenaren van Piece of Joy. Wat ooit begon als een hobby, is totaal uit de klauwen gelopen. Sergey is het meesterbrein achter al onze recepten. Joy zit er puur bij voor haar naam. Grapje natuurlijk.

Wat wij belangrijk vinden is dat we de kwaliteit hoog houden, de taarten bizar lekker zijn, voor een grote doelgroep toegankelijk én het moet eruit zien alsof je er eigenlijk 3 wil eten, of 4.

Al onze Pieces zijn gemaakt met hoge kwaliteit producten én alles handgemaakt. Met liefde ook trouwens, maar dat klinkt zo cheesy.
Alles is met zorg samengesteld, getest en geproefd (heel vervelend).

Wij hebben een externe keuken in Nieuwkoop waar wij enkel de glutenvrije producten bereiden op een veilige manier. Ook zullen er dus geen sporen van gluten bevatten in de Pieces.

Onze Pieces zijn per stuk te koop. Je kunt dus lekker variëren met alle soorten smaken. Je ontvangt de pieces in een recyclebaar doosje en uiteraard zo netjes mogelijk verpakt, zodat het bij de verzending niet door elkaar zal husselen.

Wij vinden het belangrijk dat we rekening houden met het milieu, daarom gebruiken wij enkel duurzame verpakkingen. Natuurlijk blijven wij ons hiermee bezighouden en zullen wij ons hierin blijven ontwikkelen.

De meeste Pieces zijn 24 weken houdbaar in de vriezer en 2 dagen in de koelkast. Klik gerust verder onder ‘shop’ om te kijken welke taart, hoelang houdbaar is. Genoeg gekletst. Kijk lekker rond in onze webshop. Heb je vragen? Klik dan eerst op ‘veelgestelde vragen’. Kom je er niet uit? Dan zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar via whatsapp, e-mail of geef ons een belletje.

SERGEY
Eigenaar

JOY
Eigenaresse

EMMA
Sales

ROMI
Leidinggevende Keuken

ELINE
Online Marketeer

JASMIJN
Taart Designer

LISA
Taart Designer

NATHALIE
Taart Designer

ELIN
Taart Designer

close

IKWILKORTING

Natuurlijk wil je korting!
Meld je aan op onze nieuwsbrief en krijg direct een lekkere kortingscode van 20% in je mailbox!

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.