Over ons - Piece of Joy

 GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING VAN 35 OF MEER

Over ons

DDaar zijn we dan. Piece of Joy. Dé Pieces die gruwelijk lekker zijn, vegan, glutenvrij en zonder geraffineerde suikers. Eigenlijk kan ik mijn verhaal nu wel stoppen. Want dit is alles wat je wilde weten toch? Of toch niet.

Oké, iets meer achtergrondinformatie. Wij zijn Sergey en Joy, trotse eigenaren van Healthy and Joy Lunchroom Alphen aan den Rijn & Amersfoort. Wat ooit begon als een hobby, is totaal uit de klauwen gelopen. Sergey is het meesterbrein achter al onze recepten. Joy zit er puur bij voor haar naam. Grapje natuurlijk.

Wat wij belangrijk vinden is dat we de kwaliteit hoog houden, de taarten bizar lekker zijn, voor een grote doelgroep toegankelijk én het moet eruit zien alsof je er eigenlijk 3 wil eten, of 4.

Al onze Pieces zijn gemaakt met hoge kwaliteit producten én alles handgemaakt. Met liefde ook trouwens, maar dat klinkt zo cheesy.

Alles is met zorg samengesteld, getest en geproefd (heel vervelend).

Wij hebben een externe keuken in Nieuwkoop waar wij enkel de glutenvrije producten bereiden op een veilige manier. Ook zullen er dus geen sporen van gluten bevatten in de Pieces.

Onze Pieces zijn per stuk te koop. Je kunt dus lekker variëren met alle soorten smaken. Je ontvangt de pieces in een recyclebaar doosje en uiteraard zo netjes mogelijk verpakt, zodat het bij de verzending niet door elkaar zal husselen.

Wij vinden het belangrijk dat we rekening houden met het milieu, daarom gebruiken wij enkel duurzame verpakkingen. Natuurlijk blijven wij ons hiermee bezighouden en zullen wij ons hierin blijven ontwikkelen.

 

De meeste Pieces zijn 24 weken houdbaar in de vriezer en 2 dagen in de koelkast. Klik gerust verder onder ‘shop’ om te kijken welke taart, hoelang houdbaar is.

Genoeg gekletst. Kijk lekker rond in onze webshop. Heb je vragen? Klik dan eerst op ‘veelgestelde vragen’. Kom je er niet uit? Dan zijn wij tijdens openingstijden bereikbaar via whatsapp, e-mail of geef ons een belletje.

Sergey Bleijenberg
Eigenaar
Joy Huikeshoven
Eigenaresse
Emma Budding
Sales
Hanna Van Vliet
Taart Designer
Lisa Toebosch
Taart Designer
Jasmijn de Goede
Taart Designer
Romi van Dam
Taart Designer
Tessa Balledux
Taart Designer
Suus Pennekamp
Taart Designer
Eline Bosman
Taart Designer
Nathalie Pietersen
Taart Designer