ALGEMEEN

Het adres van de bakkerij is Industrieweg 3B in Nieuwkoop. Er mag hier helaas niets afgehaald worden. 

Wij vinden het super leuk om met andere ondernemers te sparren en eventueel samen te werken. Mail ons gerust: info@pieceofjoy.nl

Op dit moment geven wij geen workshops. Misschien in de toekomst. Dus houd onze social media in de gaten!

INGREDIËNTEN

Vegan is een afkorting voor veganistisch. Al onze producten zijn veganistisch en zijn dus zonder dierlijke producten bereid. Onze producten bevatten daarom ook geen lactose en ei.

De taartjes zijn ontdooid in 30/40 minuten.

Niet al onze producten zijn biologisch, maar wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. We werken bij voorkeur met biologische en lokale producten.

Bij Piece of Joy werken we uitsluitend met glutenvrije producten. Zo kan er ook geen kruisbesmetting ontstaan. Het meenemen van brood of andere producten met gluten is in onze bakkerij verboden.

Suikers die in de fabriek worden gezuiverd noem je geraffineerde suikers. Voorbeelden zijn rietsuiker, kristalsuiker en basterdsuiker. Geraffineerde suikers bevatten geen nuttige voedingsstoffen meer zoals vitaminen en mineralen.

Daarom gebruik wij in onze producten enkel ongeraffineerde suikers, zoals agave- en ahornsiroop.  Deze vormen van suiker bevatten een percentage nuttige voedingsstoffen.

Nee, wij gebruiken geen soja en ook de producten die wij gebruiken zijn sojavrij.

De taartpunten wegen allemaal rond de 90 gram.

Natuurlijk hebben wij dat. Kwaliteit staat bij ons voorop, dus wij gebruiken enkel producten waar wij ook achter kunnen en willen staan. Onze taartjes zijn op basis van noten en wij zoeten alles met dadels, agave en/of kokosbloesemsuiker. Dit blijven natuurlijk wel gewoon koolhydraten. Zie hier een lijst met voedingswaarden Piece of Joy.

BESTELLEN

Tuurlijk! Klik op Bestellen en bestel wat Pieces voor bij je thuis. Voor 11.00 uur besteld = de volgende dag in huis (behalve op zondag). Hieronder zie je een overzicht van wanneer je besteld + wanneer je het in huis hebt. 

Maandag voor 11.00 uur = dinsdag in huis 

Dinsdag voor 11.00 uur = woensdag in huis

Woensdag voor 11.00 uur = donderdag in huis 

Donderdag voor 11.00 uur = vrijdag in huis 

Vrijdag voor 11.00 uur = zaterdag in huis 

Zaterdag voor 11.00 uur = maandag in huis 

Zaterdag na 11.00 = dinsdag in huis 

Zondag = dinsdag in huis 

Let op! Wil je taartjes voor bijvoorbeeld je verjaardag bestellen? Laat dan je bestelling altijd een dag eerder dan gepland bezorgen, zo weet je zeker dat je je taartjes op tijd binnen hebt.

Wij raden altijd aan om een dag te vroeg te laten bezorgen. Je kunt bij het afrekenen jouw bezorgdatum kiezen (ma t/m zat). Onze pakketjes worden altijd de volgende dag geleverd (behalve op zondag). Maar ook dat kan wel eens mis gaan ivm drukte, het weer, etc.. Dus wil je zekerweten dat je je pakketje optijd binnen hebt? Zet je bezorgdatum een dag eerder. Dan zet je het lekker in de vriezer of de koelkast en kan je smullen op jouw (feest)dag heerlijk smullen van onze Pieces. 

De levertijden zijn:
PostNL 08:00 – 22:00 uur.

Wordt je pakketje 1 of 2 dagen later bezorgd dat gepland? Dan kunnen wij helaas niets voor je betekenen. Het kan bij hoge uitzondering helaas weleens gebeuren dat je pakketje een vertraging heeft.

Is je pakketje 3 dagen later dan gepland? Stuur dan gerust een e-mail naar info@pieceofjoy.nl, dan lossen we het samen op.

Je kunt via iDEAL of Bancontact bij ons betalen.

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Onze verzendkosten zijn €6,95. Zo zorgen wij ervoor dat jouw taartjes piekfijn in orde bij jou thuis aankomen!

Voor brievenbuscadeaus zijn de verzendkosten € 4,10 per cadeau.

Je bestelling wordt door PostNL tussen 08:00-22:00 uur bezorgd. Je ontvangt een Track and Trace code in je mail en je kunt jouw pakketje ook in de PostNL app volgen.

Voor 11.00 uur besteld = de volgende dag in huis (behalve op zondag). Hieronder zie je een overzicht van wanneer je besteld + wanneer je het in huis hebt. 

Maandag voor 11.00 uur = dinsdag in huis 

Dinsdag voor 11.00 uur = woensdag in huis

Woensdag voor 11.00 uur = donderdag in huis 

Donderdag voor 11.00 uur = vrijdag in huis 

Vrijdag voor 11.00 uur = zaterdag in huis 

Zaterdag voor 11.00 uur = maandag in huis 

Zondag besteld = dinsdag in huis
Er is op zondag geen levering.

Let op! Wil je taartjes voor bijvoorbeeld je verjaardag bestellen? Laat dan je bestelling altijd een dag eerder dan gepland bezorgen, zo weet je zeker dat je je taartjes op tijd binnen hebt.

Wij bezorgen brievenbuscadeaus van dinsdag t/m zaterdag. In principe geldt: voor 11.00 uur besteld = de volgende dag in huis. Maar let op: PostNL doet er soms een dagje langer over om brievenbuspakketten te bezorgen, dus bestel je brievenbuscadeaus altijd op tijd.

Nou horen we je denken… Gebak bezorgen, gaat dat wel goed? Daar kunnen we heel kort over zijn: ja! Onze Pieces kunnen prima tegen een stootje en overleven zelfs de warmere temperaturen. Is het écht heel warm? Dan kunnen ze wat zacht worden. Zet de Pieces bij ontvangst dan even in de koelkast en na twee uurtjes zijn ze weer helemaal de oude.

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag. Met uitzondering van feestdagen.

Brievenbuscadeaus bezorgen wij van dinsdag t/m zaterdag. 

Kijk in de PostNL-app naar de status van jouw pakketje of neem contact op met PostNL.

Stuur een e-mail naar info@pieceofjoy.nl en we lossen het probleem voor je op.

Dan mag je mailen naar info@pieceofjoy.nl.

Ja, wij bezorgen ook op de Waddeneilanden.

Je kan altijd maar gebruik maken van één korting. Wanneer een product in de korting is, kun je niet gebruik van een extra korting op het product. 

Ook de cadeaubonnen kunnen niet gekocht worden in combinatie met een kortingscode. 

Als je pakketje al onderweg is, kun je je bestelling helaas niet meer annuleren. Is hij nog bij ons in de bakkerij? Dan kan dit natuurlijk wel. Je kan je annulering mailen naar info@pieceofjoy.nl

Ja, wij bezorgen ook in België.