ALGEMEEN

Het adres van de bakkerij is Industrieweg 3B in Nieuwkoop. Er mag hier helaas niets afgehaald worden. Je kunt onze taartjes wel kopen bij Jumbo Nieuwkoop, dit zit 5 minuten van onze bakkerij vandaan. 

Wij vinden het super leuk om met andere ondernemers te sparren en eventueel samen te werken. Mail ons gerust: info@pieceofjoy.nl

Op dit moment geven wij geen workshops. Misschien in de toekomst. Dus houd onze social media in de gaten!

Jazeker! En daar zijn wij mega trots op. Op dit moment zijn onze heerlijke Pieces ook te koop bij de Jumbo in Nieuwkoop, Jumbo Amsterdam Foodmarket, Amsterdam Wolvenstraat, Leiden, Haarlem City, Vught & Panningen. 

INGREDIËNTEN

Vegan is een afkorting voor veganistisch. Al onze producten zijn veganistisch en zijn dus zonder dierlijke producten bereid. Onze producten bevatten daarom ook geen lactose en ei.

De taartjes zijn ontdooid in 30/40 minuten.

Niet al onze producten zijn biologisch, maar wij kiezen onze producten zorgvuldig uit. We werken bij voorkeur met biologische en lokale producten.

Bij Piece of Joy werken we uitsluitend met glutenvrije producten. Zo kan er ook geen kruisbesmetting ontstaan. Het meenemen van brood of andere producten met gluten is in onze bakkerij verboden.

Suikers die in de fabriek worden gezuiverd noem je geraffineerde suikers. Voorbeelden zijn rietsuiker, kristalsuiker en basterdsuiker. Geraffineerde suikers bevatten geen nuttige voedingsstoffen meer zoals vitaminen en mineralen.

Daarom gebruik wij in onze producten enkel ongeraffineerde suikers, zoals agave- en ahornsiroop.  Deze vormen van suiker bevatten een percentage nuttige voedingsstoffen.

Nee, wij gebruiken geen soja en ook de producten die wij gebruiken zijn sojavrij.

De taartpunten wegen allemaal rond de 90 gram.

Natuurlijk hebben wij dat. Kwaliteit staat bij ons voorop, dus wij gebruiken enkel producten waar wij ook achter kunnen en willen staan. Onze taartjes zijn op basis van noten en wij zoeten alles met dadels, agave en/of kokosbloesemsuiker. Dit blijven natuurlijk wel gewoon koolhydraten. Zie hieronder een lijst met alle voedingswaarden.
KLIK: Voedingswaarden Piece of Joy

BESTELLEN

Tuurlijk! Klik op Bestellen en bestel wat Pieces voor bij je thuis. Voor 15.00 uur besteld = de volgende dag in huis (behalve op zondag). Hieronder zie je een overzicht van wanneer je besteld + wanneer je het in huis hebt. 

Maandag voor 15.00 uur = dinsdag in huis 

Dinsdag voor 15.00 uur = woensdag in huis

Woensdag voor 15.00 uur = donderdag in huis 

Donderdag voor 15.00 uur = vrijdag in huis 

Vrijdag voor 15.00 uur = zaterdag in huis 

Zaterdag voor 15.00 uur = maandag in huis 

Zaterdag na 15.00 = dinsdag in huis 

Zondag = dinsdag in huis 

Let op! Wil je taartjes voor bijvoorbeeld je verjaardag bestellen? Laat dan je bestelling altijd een dag eerder dan gepland bezorgen, zo weet je zeker dat je je taartjes op tijd binnen hebt.

Wij raden altijd aan om een dag te vroeg te laten bezorgen. Je kunt bij het afrekenen jouw bezorgdatum kiezen (ma t/m zat). Onze pakketjes worden altijd de volgende dag geleverd (behalve op zondag). Maar ook dat kan wel eens mis gaan ivm drukte, het weer, etc.. Dus wil je zekerweten dat je je pakketje optijd binnen hebt? Zet je bezorgdatum een dag eerder. Dan zet je het lekker in de vriezer of de koelkast en kan je smullen op jouw (feest)dag heerlijk smullen van onze Pieces. 

Let op: Wij bezorgen ALTIJD overdag tussen 08.00-18.00 uur. 

Als je pakketje 1 dag later dan gepland binnen is gekomen kunnen wij helaas niets voor je betekenen. Helaas kan het bij uitzonderingen wel eens gebeuren dat uw pakketje een dag vertraging heeft.

Is uw pakketje 2 dagen later dan gepland? Stuur dan gerust een e-mail naar info@pieceofjoy.nl en dan lossen we het samen op.

Je kunt via iDEAL bij ons betalen.

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Wij verzenden je pakketje via Vers & Fijn en Delivery of Joy, dit kost €6,95 per levering. 

Wij leveren altijd tussen 08.00-18.00 uur. Wordt je bestelling door Delivery of Joy bezorgd? Dan komen we tussen 11.00-18.00 uur. Je ontvangt geen track and Trace code van ons, maar je kunt wel in de ochtend mailen naar info@pieceofjoy.nl voor de planning. Dan kunnen we je een tijdindicatie geven. 

Wordt je bestelling door Vers & Fijn bezorgd? Dan krijg je de avond voor je levering een Track and Trace code in de mail. Vanaf dat moment, kun je wijzigen alleen doorgeven aan Vers & Fijn. 

Voor 15.00 uur besteld = de volgende dag in huis (behalve op zondag). Hieronder zie je een overzicht van wanneer je besteld + wanneer je het in huis hebt. 

Maandag voor 15.00 uur = dinsdag in huis 

Dinsdag voor 15.00 uur = woensdag in huis

Woensdag voor 15.00 uur = donderdag in huis 

Donderdag voor 15.00 uur = vrijdag in huis 

Vrijdag voor 15.00 uur = zaterdag in huis 

Zaterdag voor 15.00 uur = maandag in huis 

Zaterdag na 15.00 = dinsdag in huis 

Zondag = dinsdag in huis 

Let op! Wil je taartjes voor bijvoorbeeld je verjaardag bestellen? Laat dan je bestelling altijd een dag eerder dan gepland bezorgen, zo weet je zeker dat je je taartjes op tijd binnen hebt.

Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag. Met uitzondering van feestdagen. 

Levering via Vers & Fijn? Neem contact op met Vers & Fijn: 030-2270438 of mail naar klantenservice@versenfijn.nl

Levering via Delivery of Joy? Mail naar: info@pieceofjoy.nl

Stuur een e-mail naar info@pieceofjoy.nl en we lossen het probleem voor je op.

Wordt er geleverd met Vers & Fijn? Dan ontvang je de avond voor de levering een Track and Trace code. 

Let op! Wordt je bestelling geleverd met Delivery of Joy? Dan ontvang je geen track and trace code, wij komen altijd tussen 11.00-18.00 uur. Wil je een specifiekere tijd? Mail dan naar info@pieceofjoy.nl. Wij kunnen in de ochtend vanaf 10.00 uur een indicatie geven hoelaat de bezorger bij je aanwezig is.

Nee, helaas niet. Verder wel door heel Nederland.

Je kan altijd maar gebruik maken van één korting. Wanneer een product in de korting is, kun je niet gebruik van een extra korting op het product. 

Ook de cadeaubonnen kunnen niet gekocht worden in combinatie met een kortingscode. 

Levering via Vers & Fijn? Neem contact op met Vers & Fijn: 030-2270438 of mail naar klantenservice@versenfijn.nl

Levering via Delivery of Joy? Mail naar: info@pieceofjoy.nl

Als uw pakketje al onderweg is, kunt u uw bestelling helaas niet meer annuleren. Is hij nog bij ons in de bakkerij? Dan kan dit natuurlijk wel. U kunt uw annulering mailen naar info@pieceofjoy.nl

Helaas bezorgen wij niet meer in België. Wij zijn hier wel druk mee bezig. Dus houdt vooral onze Socials in de gaten!

Ben je bij de eerste leverpoging niet thuis of wordt er niet open gedaan? Dan rekenen wij €6,95 voor de 2e leverpoging.